TOP
Presentació de la campanya de l’any passat. CIF

Reciclar vidre i contribuir a la lluita contra el càncer de mama

El Consell i Ecovidrio han llençat la campanya ‘Recicla vidre per elles’ que té per objectiu finançar la prevenció contra el càncer de mama. La campanya, que compta amb la col·laboració del Govern balear i la Fundació Sandra Ibarra, ha set presentada amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama per la presidenta del Consell, Ana Juan; la vicepresidenta Alejandra Ferrer; la presidenta de la junta local de Formentera de l’AECC, Pepita Gabaldar; i el representant d’Ecovidrio Iván Tolsa.
‘Recicla vidre per elles’ té l’objectiu de mobilitzar els ciutadans a reciclar envasos de vidre per tenir cura del medi ambient i contribuir així a una causa solidària: la prevenció del càncer de mama. Des d’avui i durant les pròximes setmanes, dos contenidors roses estaran ubicats a la plaça de la Constitució de Sant Francesc. Ecovidrio transformarà els envasos de vidre dipositats en els contenidors en una donació a la Fundació Sandra Ibarra de Solidaritat Davant el Càncer.
Segons les últimes dades relatives al 2020, els habitants de Formentera varen reciclar un total de 670 tones d’envasos de vidre, la qual cosa suposa que cada habitant en va reciclar 56,3 kg de mitjana.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES