TOP
La triatló se celebrarà aquest dissabte as Pujols. Foto: Triatlonweb

Rècord d’inscrits a la VIII Triatló Illa de Formentera

Avui s’ha presentat la vuitena edició del Triatló Illa de Formentera, i també Campionat de Balears de Triatló Olímpic, que se celebrarà aquest dissabte as Pujols en les modalitats Sprint i Olímpic.
La modalitat de Sprint (750 m natació, 20 km en bicicleta i 5 km cursa a peu) començarà a les 14.15 h, mentre que la d’Olímpic (1.500 m natació, 40 km en bicicleta i 10 km cursa a peu) s’iniciarà a les 16 hores. Hi haurà proves individuals i per equips en ambdues modalitats.

Prova arrelada a Formentera
La presidenta del Consell, Alejandra Ferrer, ha mostrat la seva satisfacció per poder tornar a celebrar aquesta prova, que va ser suspesa l’any passat a causa de la pandèmia. “Estam molt contents de recuperar una prova que ja compleix vuit edicions i que està plenament arrelada a l’illa”, ha comentat la presidenta, que ha desitjat “als participants i acompanyants que puguin gaudir de l’illa en aquest mes d’octubre ple d’esdeveniments”.

Instantània de la presentació. Foto: CIF

Prop de 340 inscrits, rècord de participació
La consellera d’Esports, Paula Ferrer, ha destacat que les inscripcions s’apropen als 340 inscrits, “que suposa un rècord de participació”, i que segueixen obertes al següent enllaç. “Aquestes xifres ens animen a continuar treballant en l’organització de proves i, sobretot, a traslladar l’esperit i el sentiment esportiu a tota l’illa”. Finalment, Paula Ferrer ha agraït “a tots els col·lectius implicats la col·laboració del desenvolupament de la prova” i ha demanat disculpes per les molèsties que puguin ocasionar les restriccions del trànsit durant la competició.

Talls de carreteres
Per a la prova d’aquest dissabte, es tallarà al trànsit entre les 13.30 i les 18 h en el tram de la PM-820, des de l’encreuament del cementiri fins a la rotonda de Sant Ferran, i a la PM 820-2, de la rotonda de Sant Ferran a la rotonda des Pujols.
Així mateix, quedarà prohibit l’estacionament de vehicles el mateix dissabte 2 d’octubre, entre les 8 i les 20 h, als carrers de s’Espalmador, s’Aigua Dolça i Punta Prima.

Compartir

PROGRAMES