TOP
Embarcacions fondejades a la costa de Formentera.

Reptes de la sostenibilitat: fondejos, reordenació del port i transport marítim

Els desafiaments que afronta Formentera per garantir la seva sostenibilitat han centrat la primera tertúlia política després d’agost, un mes en què l’illa ha tornat a viure episodis de massificació en els seus espais naturals, especialment en el litoral.

Cristina Costa, (Sa Unió de Formentera) Ana Juan (PSOE) i Alejandra Ferrer (Gent per Formentera) han participat en l’edició d’avui de la Tribuna Oberta i han definit quins són els principals reptes d’una illa que no vol morir d’èxit: la regulació del fondeig, un major desplegament d’efectius de control en els espais naturals, la reordenació del port de la Savina i la regulació del transport marítim i de les excursions nàutiques són alguns dels punts que han centrat el debat.

Ferrer, Juan i Costa, davant del CS Es Molí.

Compartir

Comentaris (2)

  • xavier llobet

    Cristina s´any pasat era any de Covid. Ana os esteu acostant als 1.200.000 de visitants, i el seleccionar els visitants als d´un sol dia es totalment inconstitucional, apart que aquestos no porten corxes. Alejandra bonissim economicament pero teniu 1.200.000 de visitants. Els sostres que dius, van ser una una legalització a sac de habitatges per llogar a turistes i el tema de les “analogies”, escandalós.
    A cap de les tres se les ha escoltat el terme “limits” o “decrexement” sembla que no reconeguin el espai limitat de s´illa i que es asaltat any rera any per una multitud de gent. Pero el que està clar, es que totes doneu soport al foment de la “capil.laritat econòmica”
    Un idea: #capacitatacollida

  • Finselsous

    Si voleu reduir vehicles potser caldria començar per un transport públic mínimament decent, encara que no fos sostenible econòmicament (com els ferrys). A vegades sembla que sigueu accionistes de les cases de alquiler de vehicles . Si voleu millorar la vida del resident començeu per fer baixar el preu del lloguer de cases i del menjar de una p vegada.

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

PROGRAMES