TOP
Vista aèria de la Mola.

Restablerts els serveis de telefonia mòbil a la Mola

Vesins de la Mola han explicat a Ràdio Illa que des de dijous al voltant de les 13.30 h fins avui diumenge al migdia no han pogut utilitzar ni la línia telefònica ni internet en els seus dispositius mòbils. Alguns usuaris comprovaren que els serveis es restablien ahir a la tarda i en altres casos -depenent de la seva operadora- no ha set fins avui.
Les queixes que Ràdio Illa ha registrat per falta de servei han provingut de clients de les companyies Movistar, Vodafone i Yoigo. Aquestes persones han afirmat que durant aquests dies només han pogut accedir a la xarxa a través dels serveis d’internet fixos, subministrats pels mòdems instal·lats en domicilis o negocis.
Dissabte a la tarda, l’àrea de comunicació de Telefónica informà Ràdio Illa que no tenia constància de cap incidència, malgrat que el matí del mateix dia des del Consell de Formentera es va notificar l’avaria a la companyia. Fonts de la institució insular han indicat que la falta de cobertura s’hauria produït per una avaria en una antena i han afegit que el passat mes de novembre ja succeí un problema similar durant un cap de setmana.

Compartir

PROGRAMES