TOP

Rocío Madrid presenta el seu poemari Notas a la Biblioteca Marià Villangómez

La Biblioteca Marià Villangómez acollirà el dijous 16 de març a les 19.30 h, l’activitat Una tarda amb na Rocío Madrid, on es farà una xerrada i presentació del poemari Notas a càrrec de l’autora. Aquesta presentació és organitzada amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

Rocío Madrid és fotògrafa independent i escriptora resident a Melilla, on va néixer el 1988. Va cursar estudis de fotografia i disseny editorial a Madrid i Porto i va treballar l’edició de llibres a Madrid per després tornar a la seva ciutat natal, on desenvolupa tasques compromeses amb el context actual. Ha col·laborat com a dissenyadora editorial amb artistes com Carlos Irijalba o Ignacio Navas i per a distintes institucions com el Matadero de Madrid i la UNED. També va treballar com a assistent de fotografia del fotògraf francès Mathieu Pernot.

Fa més de deu anys que treballa en el món de la fotografia i del fanzín fusionant la seva vocació i la seva professió en projectes amb temàtica que va des del quotidià fins a l’activisme que presenta a les fires d’art i de fanzín. Actualment, és responsable de comunicació per a l’associació LGTBIQ+ de Melilla, a més de dissenyar i autoeditar llibres de forma independent. Escriu sobre disseny i literatura per a diferents mitjans i continua retratant les particularitats de la seva ciutat natal amb fotografies.

El seu poemari Notas és un llibre materialitzat en forma d’iPhone 8 que recull els seus pensaments i sentiments en l’aplicació de notes. Es tracta d’un diari molt personal on les fotografies il·lustren la seva part més artística.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES