TOP
Andrea Romero i Òscar Santos en imatges d’arxiu

Romero i Santos correran demà en la fase final del Campionat d’Espanya

Dos formenterers, Andrea Romero Escandell i Òscar Santos Mayans, s’han classificat entre els millors 16 corredors de l’Estat en 1.500 metres llisos i aquest cap de setmana seran a Madrid per disputar el Campionat d’Espanya absolut d’atletisme en pista coberta. Demà dissabte disputen la semifinal amb 16 atletes a la línia de sortida, dels quals només 8 accediran a la final, en comptes del 12 habituals, en aplicació de la normativa relacionada amb la prevenció de la pandèmia.
Andrea Romero, que per edat és sub 23, ha explicat a Ràdio Illa que va a Madrid amb “moltíssima il·lusió” i afegeix: “per jo era l’objectiu estar entre les 16 millors i al final m’han seleccionat tant en 3.000 com en 1.500, i he escollit córrer en 1.500”. Sobre les seves possibilitats a la semifinal de demà, la corredora del Joventut Atlètica d’Elx assegura que “estar entre les 8 primeres i accedir a la final és bastant complicat, però com que això és com un premi per jo i no tenc res a perdre, aniré a totes”.
Òscar Santos, de l’Unicaja Jaen Paraiso Interior, enguany s’estrena a la categoria absoluta i sobre la semifinal opina: “Sent realistes, està molt complicat, en any olímpic la gent corre molt, però només poder estar entre els 16 millors ja és una gran fita. Així que l’objectiu serà passar a la final (…) tot i que molta gent, inclús medallistes internacionals, es poden quedar fora”.
Teledeporte té previst cobrir i emetre aquest esdeveniment tot i que encara no està confirmat que ho faci en directe.

Compartir

PROGRAMES