TOP
La Gimcana recorre punts destacats de Formentera.

Ruta fotogràfica i gimcana familiar per recórrer el patrimoni cultural i paisatgístic de Formentera

L’àrea insular de Turisme ha presentat una ruta fotogràfica que recorre alguns dels encants de Formentera i una gimcana familiar en què dos personatges de ficció infantil ens expliquen part del patrimoni i la història de l’illa. “Amb aquestes propostes volem oferir experiències als nostres visitants, tant si venen sols, com amb amics o en família; són guies amb informació detallada dels punts que es visiten i en els quals, a més, es pot participar i fer fotografies de record que després les poden imprimir a l’oficina d’informació turística de la Savina o, en el cas de la gimcana familiar, aconseguir un llibre per als més petits”, segons ha assenyalat la vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer.

Ruta fotogràfica
D’una banda, s’ha creat una ruta fotogràfica que recorre deu punts d’interès cultural i paisatgístic de Formentera. En aquests indrets s’han instal·lat suports on es poden posar els telèfons mòbils i fer una autofoto de record que mostra el millor enquadrament de l’entorn. Després, les fotos es poden compartir a les xarxes socials etiquetant Turisme de Formentera @visitformentera. Això dóna dret a imprimir dos fotografies de record d’aquesta ruta a l’Oficina d’Informació Turística de la Savina, de manera gratuïta.
“Amb aquesta ruta s’ofereix una proposta als visitants que, a més, té retorn pel que fa a la promoció de l’illa perquè aconseguim que a les xarxes es pugin fotografies que mostren la millor cara de Formentera”, segons ha detallat Alejandra Ferrer. Per fer la ruta s’han estudiat les ubicacions més adients que inclouen una panoràmica del port de la Savina, la plaça de Sant Francesc i el far de la Mola, entre d’altres.

Gimcana familiar
Paral·lelament, s’ha creat una gimcana familiar en què acompanyats de dos personatges de ficció infantil, en Trobi i na Tana, podem recórrer part dels béns patrimonials i històrics de l’illa. En aquesta gimcana es fa un recorregut per deu punts d’interès de l’illa, alguns coincideixen amb els de l’anterior ruta fotogràfica. En aquests punts hi ha un codi QR que en activar-lo ens dóna informació sobre aquell indret. Si les famílies visiten i activen el QR en un mínim de sis dels deu punts, poden anar a recollir a les Oficines d’Informació Turística el llibre ‘Explora Formentera amb Trobi’, una obra on aquest personatge arriba a Formentera i na Tana, una sargantana de l’illa, li mostra part dels seus encants.
La informació sobre aquestes rutes es pot obtenir a les Oficines d’Informació Turística, al web de Turisme www.formentera.es i als suports fotogràfics que hi ha a l’illa, ja que es pot accedir al web a través d’un codi QR.

Ruta fotogràfica: https://turs.photo/qr/formentera/?turs=frm01#section-blog
Gimcana familiar: https://gymkhana-formentera.trobatea.com/inicio

Compartir

PROGRAMES