TOP
Sols s’han acceptat 7 de les 27 sol·licituds presentades.

Sa Unió demana per què s’han adjudicat menys del 10% de les ajudes al lloguer

Sa Unió demanarà explicacions en el proper ple del Consell per l’adjudicació de menys del 10% de la partida de les ajudes per a lloguer d’habitatges a l’illa.

“Ridícul i totalment insuficient”
Des de la formació opositora s’entén que aquest “és un nou fracàs de l’equip de govern perquè ha estat una convocatòria d’ajudes que el Consell de Formentera va publicitar ‘a so de bombo i platerets’ per a, finalment, tan sols acceptar 7 de les 27 sol·licituds presentades”. Així mateix, denuncien que de la partida destinada, que era de 150 mil euros, “sols se n’ha aprovat una quantitat de menys de 15 mil euros”, muntant que qualifiquen de “ridícul i totalment insuficient”.

Requisits desproporcionats
Des de la coalició es fa especial èmfasi, a més, en el fet que “els requisits per a poder acollir-s’hi són totalment desproporcionats i confusos, cosa que ha provocat que els beneficiaris siguin tan pocs”, i creuen que el Consell “ha d’ajudar molt més a qui més ho necessita, no posar-li tantes dificultats”.

Manca de treball en comú
Des de Sa Unió es recorda que es va proposar aquesta ajuda amb les mesures econòmiques presentades en el Ple ordinari de maig de 2020, i es va acordar que es faria un treball conjunt entre equip de govern i oposició per a tirar endavant aquestes ajudes. Des de la formació puntualitzen, però, que no en van tenir cap notícia més fins que es van publicar, malgrat ser les darreres que es van treure a tot Balears.

Compartir

PROGRAMES