TOP
Concentració per la “mort del model dels quioscs de Formentera”. Arxiu/JRM

Sa Unió demana una pròrroga dels quioscs durant aquesta temporada

Sa Unió demanarà la pròrroga dels serveis de temporada de platges de Formentera als mateixos titulars fins al 31 d’octubre d’enguany, data en què finalitza la temporada turística a l’illa. Una iniciativa que ja havia estat suggerida a mitjan abril pels, fins fa poc, concessionaris d’aquests serveis.
La coalició, que ha sol·licitat la celebració d’un ple extraordinari per a tractar aquest únic punt, ha recordat que “ja s’ha iniciat la temporada turística sense que ni tan sols s’hagin adjudicat les noves concessions”.

Procediment “molt endarrerit”
A més, puntualitzen que el procediment de concessió “està molt endarrerit, donada la tardança a treure’l a licitació per part de l’equip de govern, a més de les nombroses al·legacions rebudes. És difícil o gairebé impossible disposar dels materials necessaris per a muntar els diferents elements dels lots per part dels nous licitadors i els únics que disposen d’ells són els anteriors concessionaris”.

Mala imatge
Així mateix, afegeixen des d’aquesta formació que “la manca d’aquests serveis provoca mala imatge de Formentera als turistes que ens visiten, ja que són serveis que es promocionen per part del Consell a fires i altres esdeveniments”. Per això, i davant la incertesa en els terminis d’adjudicació definitiva i posada en marxa de les noves concessions, des de Sa Unió es demana al Consell “que prorrogui les anteriors autoritzacions i garanteixi que aquests serveis es puguin prestar aquesta temporada turística”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES