TOP
El reglament es trasllada al ple de demà per a la seva aprovació inicial. 7bts

Sa Unió informarà els usuaris de s’Estany des Peix sobre la presentació de suggeriments al reglament d’usos

Sa Unió ha convocat una trobada amb els usuaris de s’Estany des Peix per demà dimarts, de 18 h a 20 h a la seva seu a Sant Francesc, per informar-los i assessorar-los sobre el procediment per presentar suggeriments al reglament d’usos d’aquest espai natural.
La formació opositora organitza aquesta trobada atès que el Consell de Formentera ha obert un procés de 15 dies hàbils perquè els usuaris puguin formular suggeriments al voltant de la redacció del futur reglament d’usos de l’estany amb la finalitat que les propostes siguin ateses en la futura reglamentació.

Compromís amb els usuaris de l’estany
La coalició ha decidit posar en marxa aquesta iniciativa com “un exemple més del compromís de Sa Unió amb els usuaris de s’Estany”, ha manifestat el conseller Javi Serra, que ha lamentat “el poc que s’ha comptat amb ells per part de la institució insular”.
Serra recorda que Sa Unió “ja va formular al·legacions a l’avantprojecte presentat davant la Demarcació de Costes que ni tan sols van ser respostes, i també ha presentat al·legacions al projecte presentat pel Consell sense que s’hagin tingut en compte”.
El conseller conclou apuntant que el PRUG aprovat el 2005 “ja establia en el seu article 117.c les pautes a seguir per a la regulació, cosa que l’esquerra ha obviat completament, deixant ‘morir’ s’Estany des Peix i sense donar una sola solució als propietaris d’embarcacions que puguin quedar fora”.

Compartir

PROGRAMES