TOP

S’ajornen fins a l’1 de febrer les activitats esportives per a menors de 12 anys 

El Consell ha informat avui de l’ajornament de l’inici de les escoles esportives municipals fins a l’1 de febrer com mesura de seguretat sanitària i de prevenció de nous contagis de covid.
A més, des de demà dimarts i fins a l’1 de febrer, sols són permesos els entrenaments d’esportistes federats a partir dels 12 anys en esports de contacte i lluita dins de les instal·lacions municipals. Des de l’àrea d’Esports es recomana molta precaució i es recorda el compliment de totes les mesures de seguretat ja instaurades.

Protegir la tornada a les aules
La consellera d’Esports, Paula Ferrer, s’ha posat en contacte avui mateix amb els clubs de l’illa per informar i consensuar aquesta decisió. “La mesura d’ajornar l’inici de les escoles esportives es pren per protegir la tornada a l’escola i els grups estables dels infants, ja que en el cas d’un possible contagi, a partir dels 12 anys l’ensenyança telemàtica és més adient”, ha assenyalat Ferrer.
Així mateix, des de l’àrea d’Esports es recomana que les activitats que es puguin traslladar a l’exterior es facin fora de les instal·lacions esportives. Cal recordar que els vestuaris del poliesportiu romanen tancats i que l’aforament s’ha reduït al 30% en compliment de les mesures de seguretat sanitàries.

Els clubs esportius s’afegeixen a la iniciativa
Tant la SD Formentera, com el Trasmapi Bàsquet Formentera i el Cosmitos Futbol Sala, han confirmat a Ràdio Illa que també han decidit aturar la seva activitat esportiva per als menors de 12 anys fins a l’1 de febrer.
Recordem que la mesura és obligatòria per a esports d’equip indoor i no federats.

Compartir

PROGRAMES