TOP
Cartell de l’oferta.

S’allarga el termini d’inscripció per al títol de monitor/a

L’àrea d’Emprenedoria ha allargat fins al 15 de novembre el termini de la convocatòria de 10 places d’ocupació i formació de monitor de temps lliure per a joves d’entre 16 i 29 anys de Formentera. Amb el curs es pot aconseguir el certificat de professionalitat “Dinamització d’activitats de lleure educatiu infantil i juvenil” en el marc del projecte mixt d’ocupació i formació “Monitors de temps lliure i anglès A2”.

Curs remunerat
La convocatòria és per a joves menors de 30 anys inscrits al SOIB com a desocupats. El curs comença el dijous 25 de novembre i té una duració de sis mesos. Al matí es fan classes teòriques i a la tarda pràctiques. El sou és de 900 € mensuals.
El període de la convocatòria s’ha hagut d’allargar per falta d’inscrits. La presidenta i consellera d’Emprenedoria, Ana Juan, ha animat als joves desocupats “a fer aquesta formació amb la qual després tindran moltes oportunitats de treballar, per exemple, a les Escoles d’Estiu del Consell”.

Inscripcions
Per fer la inscripció, cal estar inscrit també al Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Les persones interessades a participar en aquest programa de formació i ocupació hauran de formalitzar la seva inscripció fins al 15 de novembre a la pàgina web del SOIB. Aquesta formació està subvencionada pel SOIB Formació i Ocupació dins del Certificat de Professionalitat.

Compartir

PROGRAMES