TOP
El diputat per Formentera durant la seva exposició al Parlament.

Sanz defensa l’avaluació per competències que suposarà la LOMLOE

El diputat per Formentera, Antonio Jesús Sanz, ha defensat la LOMLOE (Llei orgànica de Modificació de la LOE) a la tribuna del Ple del Parlament durant la PNL sobre Educació proposada pel PP que demanava d’ajornar la implantació dels currículums de la nova llei.

El diputat per Formentera ha argumentat que el canvi de currículums és necessari per adaptar-nos “als nivells educatius dels països del nostre entorn”.

En aquesta línia, Sanz ha posat en relleu que la nova llei suposarà un canvi de paradigma per a la formació de les generacions futures, ja que “contempla els drets de la infància, la igualtat de gènere i la coeducació, així com la inclusió social”.

“Els sistemes de valoració que es recomana és com el de països com Dinamarca o Alemanya”, ha explicat el diputat, qui ha incidit també que es podran agrupar matèries i projectes, “la qual cosa ajuda al fet que els alumnes puguin veure l’aplicació i efectivitat real de les competències formatives que van adquirint”, ha dit.

A més, Sanz ha insistit que la redacció dels currículums ha comptat amb la participació la comunitat educativa, i que el que es planteja per part del Grup Popular, “és aturar la posada en marxa dels nous currículums”.

Finalment, ha asseverat que “els canvis que proposen els currículums són necessaris perquè la igualtat de gènere i la inclusió siguin efectives per a la societat del futur”.

Compartir

PROGRAMES