TOP
Toni Mayans (dret), Hugo Martínez (esquerra) i Toni Ribas (dreta) a Ràdio Illa.

Satisfacció en la restauració tot i “la pujada del 50%” de les tarifes de la llum i el butà

Toni Mayans, ‘des Pla’, del Restaurant Vogamarí; Toni Ribas, ‘Jai’, del Restaurant Sa Platgeta; i Hugo Martínez, del Restaurant Trastienda; destaquen les bones sensacions en els primers mesos de temporada turística, tot i que no s’han complert les expectatives generades. A més, indiquen que durant el maig i juny s’ha rebut un client que no reparava en despeses i a partir de juliol, s’ha afinat l’arribada d’un altre turisme que també és ben rebut, com el familiar, i que mira un poc més els preus.
Així mateix, han indicat que han repercutit en el preu final la pujada de tarifes generalitzada, mentre que sobre la falta de mà d’obra disponible, aquests restauradors assenyalen que continuen comptant amb “el personal de sempre” i que no han tengut dificultats de contractació.

Compartir

PROGRAMES