TOP
Xicu Ferrer, a Ràdio llla.

Sector del transport per carretera: “La pujada de preus ve de llarg, d’abans de la guerra”

La Federació Empresarial Balear de Transports ha publicat un comunicat en què garanteix el ple proveïment a la nostra comunitat, si bé adverteix que “el preu dels combustibles a l’alça repercutirà sobre l’usuari final.
Paral·lelament, la Federación Nacional de Asociaciones de Transporte en España (FENADISMER) ha subratllat “la brutal escalada dels preus de les energies que pateix el nostre país (…) que de continuar en el temps abocarà a la desaparició de bona part del teixit empresarial espanyol”. Per això FENADISMER demana respecte per aquells transportistes que avui s’uneixin a l’aturada convocada en àmbit estatal, però també per aquells que prefereixen continuar fent feina. De moment, tenim constància que a Formentera són diverses les empreses de transport per carretera que s’han unit a l’aturada per protestar per l’increment de preus del combustible i al mateix temps, demanar ajudes al Govern central.
Una vegada més, les conseqüències de la Guerra i del desastre humanitari a Ucraïna es deixen notar a ca nostra. En parlam amb José Ralla, representant pitiús a la Federació Empresarial Balear de Transports per carretera i amb Xicu Ferrer, de l’empresa formenterera de transports FOREVA.

Compartir

PROGRAMES