TOP
Instantània de la presentació a Màlaga. CIF

Segona ruta de promoció a Màlaga, Sevilla i Bilbao

Aquesta setmana s’està fent la segona ruta de promoció amb algunes ciutats de la Península que disposen de bones connexions aèries per arribar a la nostra illa. Ahir dilluns a Màlaga, avui dimarts a Sevilla i demà dimecres a Bilbao s’estan fent esdeveniments promocionals itinerants adreçats a la premsa estatal, a agents de viatges i representants del sector turístic.

Ornitologia i ecogastronomia
“Com sempre, promocionarem les activitats esportives i culturals que s’organitzen en pre i post temporada per atraure visitants nacionals, també realçarem el patrimoni de l’illa, les rutes verdes, les rutes ornitològiques i l’ecogastronomia, entre d’altres”, ha explicat el cap de Promoció, Carlos Bernús, que participarà en aquestes accions. A finals del mes d’abril es va fer la primera ruta de promoció d’aquest 2022 i es varen visitar les ciutats de València, Barcelona i Madrid.

Promoció a Londres
Aquest dijous de maig es farà una presentació davant una vintena de periodistes de premsa especialitzada en sostenibilitat i turisme a les 12 h al Green House Hotel de Londres. Així es pretén arribar al lector final de diversos mitjans de comunicació que s’adrecen a un públic d’alt poder adquisitiu.

D’altra banda, el diumenge es farà un recorregut per Formentera amb una quarantena d’agents de viatges europeus. Els agents participaran en un viatge de familiarització per mostrar la cara més amable de l’illa en temporada baixa per tal que puguin promocionar la nostra destinació.

Compartir

PROGRAMES