TOP
Imatge del SARS-COV-2.

Segueix caient la xifra de positius actius: 24, com a mitjans de juliol

En les darreres hores s’ha detectat un nou cas de covid a Formentera i s’han concedit 8 altes, de manera que hi ha 24 positius actius a l’illa. Des del 14 de juliol que no s’arribava a una xifra tan baixa d’incidència de la pandèmia.
Tots els afectats presenten un quadre lleu o asimptomàtic i resten aïllats i sota seguiment facultatiu a casa seva o a l’hotel pont. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 687 casos de coronavirus.
A Eivissa s’han diagnosticat 18 nous casos i hi ha 790 positius lleus (25 menys que ahir). A més, 32 pacients (2 menys que ahir) requereixen atenció hospitalària: 7 a l’UCI i 25 en planta. Així mateix, a Mallorca continuen dos pacients que van ser derivats des d’Eivissa i que es troben en planta als hospitals de Son Espases i de Manacor.
Finalment, segueix sense canvis la situació dels professionals sanitaris, que ascendeix a 16 persones en vigilància activa, dels quals 10 són positius.

Vaccinació
Pel que fa a la vaccinació, a Formentera s’han administrat 12.735 dosis (56 més que ahir) i hi ha 7.135 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 66,7% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, 6.824 persones ja han completat la pauta d’immunització (un 63,8% del total). Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES