TOP
Imatge del coronavirus SARS-CoV-2.

Segueixen en descens els afectats de Formentera: 17 casos actius

Com succeí ahir, avui tampoc s’han notificat nous casos de covid detectats a Formentera, una illa on els metges han concedit dues altes en les darreres hores. La xifra de positius actius és de 17, una dada que segueix la tendència a la baixa des del passat 2 de febrer, quan s’assolí el màxim registre de 173 casos.
Del total de malalts de l’illa, n’hi ha 16 que pel seu quadre lleu o asimptomàtic resten a casa sota seguiment dels equips d’Atenció Primària. En canvi, un pacient es troba en planta a l’Hospital de Can Misses.
Des que començà la pandèmia s’han diagnosticat a Formentera 427 casos de coronavirus. Cal esmentar que Can Vilàs no aporta dades sobre la procedència dels seus pacients, de manera que es desconeix si en aquest centre privat hi ha malalts de la nostra illa.
En àmbit pitiús, continua la tendència descendent de pacients hospitalitzats a Can Misses, que passa de 91 a 86 en les últimes hores, dels quals 71 es troben en plantes covid (un d’ells de Formentera) i 15 més a l’UCI.
A Eivissa s’han detectat 18 positius i s’han donat 162 altes, de manera que el nombre d’actius continua caient fins als 1.278. Finalment, hi ha 49 professionals sanitaris en vigilància activa, dels quals 27 són positius, un menys que en l’últim recompte.

Compartir

PROGRAMES