TOP

Segueixen lleus els 3 positius de Formentera

No s’ha notificat cap alta ni cap nou cas a Formentera, de manera que no hi ha novetats pel que fa als 3 casos actius, que resten lleus i aïllats a casa sota seguiment facultatiu. Des del 16 d’abril que no es registren positius a l’illa i d’ençà que començà la pandèmia s’han detectat 445 contagis.
Pel que fa a les dades epidemiològiques, segueixen estables i una jornada més són les més favorables de les Balears. La incidència acumulada a 14 dies és de 8,2 casos, mentre que la mitjana autonòmica és de 66 casos. D’altra banda, la taxa de positivitat és de 0,6% i la mitjana balear d’1,9%.

Puja el ritme de vacunació
Pel que fa a la vacunació, a Formentera s’han administrat 2.677 dosis dels diversos vaccins, d’aquesta manera en les darreres hores s’ha reactivat el ritme de vacunació i s’han administrat 56 noves dosis. Hi ha 2.194 persones vacunades i 483 que ja han rebut les dos dosis.

110 actius a Eivissa
A l’illa veïna s’han diagnosticat 10 nous casos i el total de persones afectades ascendeix a 110, de les quals 10 es troben hospitalitzades a Can Misses, és a dir, dos pacients menys que ahir. Sobre els ingressats, n’hi ha 10 en planta i 3 a l’UCI. Com en els dies anteriors, l’Hospital Can Misses només compta amb un pacient amb el virus actiu, la resta ja ha negativitzat i no requereix aïllament.
Per últim, es manté sense canvis la xifra de professionals de la salut en vigilància activa, 7, tot i que cap d’ells és positiu. De fet, fa 24 dies que cap treballador de la salut pública pitiüsa ha donat positiu en covid.

Compartir

PROGRAMES