TOP
La plaça de la Constitució.

Sense nous positius ni altes: es mantenen els 5 actius lleus

Formentera segueix com ahir, amb 5 casos actius lleus, després que durant les darreres 24 hores no s’hagi concedit cap alta ni tampoc s’hagin detectat nous positius. Tots els contagiats resten aïllats a casa o a l’hotel pont sota seguiment facultatiu. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat a Formentera 696 contagis de coronavirus.
A Eivissa s’han detectat 9 contagis i hi ha 283 afectats lleus (8 menys que ahir). D’altra banda, hi ha 37 pacients (5 més que ahir) que requereixen atenció hospitalària: 5 a l’UCI i 32 a planta. Finalment, es manté sense canvis la situació entre els professionals sanitaris, 6 romanen en vigilància activa, i 5 d’ells són positius.

Campanya de vacunació
Pel que fa a la vaccinació, a Formentera s’han administrat 13.310 dosis (6 més que ahir) i hi ha 7.381 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 69% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, 7.207 persones ja han completat la pauta d’immunització (un 67,3% del total). Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

PROGRAMES