TOP
La sala d’exposicions de l’Ajuntament Vell, a la plaça de la Constitució. Foto: NG

S’estabilitzen els casos a Formentera

Formentera no ha registrat cap nou contagi per covid les darreres hores. El total de malalts de l’illa continuen sent 7 amb quadre lleu, aïllats i sota seguiment facultatiu. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 723 casos de coronavirus.

A la veïna Eivissa s’han detectat 12 casos nous i s’han donat 3 altes. Així, hi ha 259 pacients que presenten un quadre lleu i resten aïllats. A més, hi ha 15 persones ingressades, 13 d’elles a unitats d’hospitalització i 2 a l’UCI. Finalment, baixa el nombre de professionals en vigilància activa, que passa de quatre a tres, dels quals dos són positius, un menys que ahir.

Campanya de vacunació
Quant a les dades de vaccinació, a Formentera s’han administrat 14.493 dosis, 33 més que ahir, i hi ha 7.854 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 73,4% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, són 7.601 les persones que ja han completat la pauta d’immunització, un 71% de la població. Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

PROGRAMES