TOP
Els jugadors roig i negres salten al camp de l’Alcúdia.

Setge sense recompensa i empat increïble (Alcúdia 0 Formentera 0)

No hi ha hagut manera i malgrat totes les ocasions de les quals ha disposat el Formentera per foradar la portaria de l’Alcúdia, amb travesser inclòs en el darrer sospir de partit de Górriz, els homes de Raúl Pérez no han passat de l’empat a zero aquest diumenge a Mallorca.

Els roig i negre han jugat amb una defensa gens habitual a causa de les baixes dels dos centrals titulars, Boni i Pablo. Així i tot, la defensa ha estat a un bon nivell. Així i tot, el partit no ha sigut dels que creen escola i el Formentera no s’ha acabat de trobar còmode ni ha pogut practicar el joc que l’havia portat a una ratxa magnífica obtenint 10 dels darrers 12 punts en joc. De fet, els homes de Raúl Pérez només han perdut un dels darrers vuit partits.

Des del minut cinc en què una bona combinació de Górriz i Cucu, que s’han entès molt bé durant la primera part, ha acabat amb una bona ocasió per l’andorrà i una aturada encara més bona del porter Nico, el Formentera ha construït un setge constant a la porteria contrària. La gran quantitat de córners i faltes laterals botades en són una prova. En aquest sentit, el degoteig ha estat constant. El Formentera espitjava i anava creant oportunitats. Més ànima que cap i joc. I sempre amb el perill i la por del que sol passar, tants altres cops vist, en aquesta mena de partits, en la que l’equip rival aprofita la seva única ocasió. I això també ha estat a punt de passar. A més a més, incomprensiblement, l’Alcúdia s’ha dedicat a perdre temps a mesura que passaven els minuts i es conformaven amb l’empat, malgrat la seva delicada situació a la taula, contra un dels grans de la categoria.

Al final i malgrat l’amenaça constant del Formentera a l’àrea dels locals, els roig i negre no han pogut materialitzar cap de les seves oportunitats i la sensació que queda, tal com reconeixia el míster en les seves declaracions a Ràdio Illa, és que l’equip s’ha deixat dos punts: content amb l’afany competidor i decebut amb el resultat. Almenys el Calvià, el líder, s’ha deixat dos punts inesperats a ca seva contra el Binissalem i així no amplia la distància amb el seu immediat perseguidor, el Formentera.

La setmana vinent autèntica final contra el Santanyí al Municipal. Perseguidor del Formentera, és important guanyar i deixar la diferència particular de gols a favor nostre. No en va, cal recordar que el Formentera és el darrer dels grans en descansar i, per tan, ha d’arribar a la darrera jornada amb una bona diferència de punts contra el quart i cinquè per estar entres els tres primers que jugaran la següent fase cap a Segona B.

Compartir

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

PROGRAMES