TOP
Cada dilluns el Govern actualitza les dades d’incidència de la pandèmia en els centres educatius.

Setmana passada: Cap positiu en els centres educatius

Els centres educatius de Formentera no han registrat cap cas positiu en covid entre el 6 i el 12 de febrer, segons ha informat el nou portaveu del Govern balear, Iago Negueruela, i d’acord amb les dades de la unitat específica de salut Educovid. Des de la setmana del 5 de desembre passat que Formentera no apareixia lliure de covid en l’actualització de dades sanitàries en l’àmbit educatiu que l’executiu realitza cada dilluns.
El Govern també ha informat que en el període indicat no ha entrat en quarantena cap grup en els centres de l’illa i assenyala que actualment ja no queda cap centre de Formentera que compti amb alguna classe clausurada.
Pel que fa a les actualitzacions de les dades ja publicades en setmanes anteriors, s’ha afegit un positiu entre l’alumnat en la setmana del 30 de gener, de manera que en total sumen 5 afectats en comptes dels 4 que inicialment notificà el Govern. El mateix ha succeït amb la setmana anterior, del 23 de gener, que ha passat de 10 a 11 positius.
Cal esmentar que el Govern ha indicat que pot existir cert decalatge entre les comunicacions dels casos en els centres i la publicació d’aquestes informacions en el web oficial de la comunitat autònoma.
Des d’inici de curs, i sempre segons l’actualització d’avui del Govern, en els centres educatius de Formentera s’han detectat 53 positius, entre els quals hi ha 52 alumnes i un docent. A més, s’han clausurat un total de 6 grups.

Dades de les Balears
Pel que fa a la informació dels centres educatius del conjunt de les Balears, durant la setmana passada un docent va donar positiu en una prova PCR, a un centre d’Eivissa, mentre que no s’ha detectat cap docent positiu ni a Mallorca, ni a Menorca ni a Formentera. Aquesta xifra representa el 0,006 % dels 16.340 docents que hi ha als centres educatius de les Illes Balears.
Pel que fa a l’alumnat, 175 alumnes han donat positiu, xifra que suposa el 0,09 % del total. Per illes, 95 són de Mallorca, 2 de Menorca i 78 d’Eivissa.
Quant als grups en quarantena, s’estima que la setmana passada se n’hi varen posar 24, el 0,3 % del total dels prop de 8.000 grups que hi ha a les Illes Balears (11 a Mallorca, 2 a Menorca i 11 a Eivissa). Actualment, hi ha 21 grups en quarantena, de 37 centres educatius, el 4,95 % del total de centres de les Illes Balears. D’aquests 37 centres educatius, 13 són de Mallorca, 14 de Menorca i 10 d’Eivissa.

Compartir

PROGRAMES