TOP
Allotjament turístic.

Setmana Santa a Formentera: “Visitants d’Eivissa i per una o dos nits”

Demà comença el pont festiu de 5 dies de Setmana Santa, un període en què l’activitat turística a Formentera no acaba d’arrencar. La Federació Hotelera ha informat Ràdio Illa que cap establiment ha obert especialment per aquests dies i es mantenen els llits disponibles dels pocs hotels que habitualment ofereixen servei a principis de primavera.
Pel que fa a les estades turístiques, sí que s’ha notat una certa demanda, sobretot de turisme de proximitat i per pocs dies, tal com explica Lina Mayans, de Formentera Pura, una plataforma web de lloguer vacacional a la nostra illa: “Sí que s’ha notat demanda de cases, però són estades molt curtes, d’un dia o dos dies, no ha entrat cap reserva per períodes més llargs, de 4, 5 o 6 nits”.
La demanda d’estades tan curtes ha desanimat a alguns propietaris de cases de lloguer turístic, que han preferit no obrir portes durant la Setmana Santa: “Amb molts dels qui hem parlat, no han agafat aquestes reserves de tan pocs dies perquè no surt a compte preparar-ho tot i després encara queda molt de temps fins al maig”, quan s’espera que comenci l’activitat turística, indica Mayans.
Pel que fa a l’origen de les reserves, la majoria d’elles és turisme domèstic, asseguren des de Formentera Pura : “El 95% són gent d’Eivissa i el 5% restant de Mallorca”. En canvi, no s’han rebut peticions de turistes de la Península o del mercat internacional.

Compartir

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

PROGRAMES