TOP
Sílvia Tur a Ràdio Illa.

Sílvia Tur participarà com independent en una alternativa balear per arribar al Congrés

Sílvia Tur ha confirmat a Ràdio Illa que forma part del nou projecte polític sorgit a les Illes Balears i que té com a objectiu aconseguir representació en el Congrés dels Diputats en les pròximes Eleccions Generals. Aquesta nova marca s’anomena Ara Més i està configurada per una federació de tres partits (Més per Mallorca, Més per Menorca i Ara Eivissa) i ciutadans independents, com és el cas de Tur.
L’exdiputada per Formentera al Parlament autonòmic ha avançat que la seva participació en aquest nou projecte polític no serà “com a candidata” i ha afegit que el partit en el qual milita, Gent per Formentera (GxF), no està dins d’Ara Més. La també exconsellera insular de Medi Ambient assenyala que GxF “té una excel·lent relació” amb els tres partits que constitueixen aquesta nova marca, “però en el seu dia, quan arribà el moment de posicionar-se sobre aquesta proposta”, l’executiva del partit formenterer “decidí que s’havien de centrar tots els esforços en l’acció insular i en el Parlament balear”. Ara bé, Tur ha aclarit que “això no deixa cap porta tancada, si l’executiva en algun moment ho decideix, s’hi podrà sumar”.
Aquesta nova opció, que es presenta aquesta setmana a Mallorca, neix amb vocació de donar veu a la cambra baixa, per primera vegada des de la Transició, a una formació política pròpia de les Balears que no depengui de cap plataforma o partit d’àmbit territorial estatal.
L’acte de presentació d’Ara Més tendrà lloc a Palma, aquest divendres, 29 d’abril, a les 18 h a l’espai Suscultura. A més de Sílvia Tur, altres figures de la política illenca que formen part del nou projecte i que seran a la presentació són Mariví Mengual (Ara Eivissa), Miquel Àngel Maria (Més per Menorca) i Lluís Apesteguia (Més per Mallorca). L’acte estarà moderat per Carme Gomila i comptarà amb l’actuació musical d’Alícia Olivares.
A més de respondre a les preguntes de Ràdio Illa sobre aquest nou projecte polític, Sílvia Tur ha exposat l’aposta de GxF per implementar el Sistema de Dipòsit Devolució i Retorn d’Envasos (SDDR) a Formentera. Podeu escoltar l’entrevista sencera pitjant aquí.

 

Compartir

PROGRAMES