TOP

Sílvia Tur serà la candidata al Parlament de GxF, PSOE i EU

Gent per Formentera, l’Agrupació Socialista de Formentera i Esquerra Unida han arribat a un acord per presentar candidatura conjunta al Parlament de les Illes Balears. La candidatura de la coalició està encapçalada per Sílvia Tur de GxF, diputada del Parlament entre el 2015 i el 2019. L’acompanyen Antonio J. Sanz, del Partit Socialista i actual director de l’Hospital de Formentera, i Vanessa Díaz, d’EU. En cas que aquesta candidatura progressista rebi el suport majoritari, Sílvia Tur s’integraria al grup mixt del Parlament.

Prioritats
El programa que sustenta l’acord es basa fonamentalment en tres eixos: insularista, social i mediambiental que s’acabarà de definir en un grup creat a aquest efecte.
Els tres partits han qualificat aquest acord com un acte de responsabilitat de totes les forces progressistes de l’illa. Així mateix, han destacat la importància d’aquest pacte per seguir defensant la veu de formentereres i formenterers a l’hora de la presa de decisions que tenen una important repercussió en la sostenibilitat del territori i l’economia de Formentera.

Compartir

PROGRAMES