TOP
El curs es fa al llarg d’aquest mes de maig en horari de tarda i es pot realitzar de manera presencial o en línia. CIF

S’inicia el primer curs de Guia Turístic que es realitza a Formentera

Aquesta setmana ha començat el curs de Formació per al sector turístic al qual s’hi han inscrit 27 persones. Amb aquest curs es preparen per presentar-se a les proves per obtenir el títol de Guia Turístic de les Illes Balears. Aquesta és la primera volta que el curs es fa a Formentera i s’ha adaptat també per a participants que no estan interessades a aconseguir el títol, sinó que volen millorar el seu coneixement general de Formentera per així poder millorar l’atenció als visitants.

La vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha mostrat la seva satisfacció perquè “per primera vegada podem oferir aquesta formació adaptada a Formentera i així tenir guies a la nostra illa, que oferiran una atenció de qualitat als visitants”.

Mòdul de coneixement general
D’altra banda, cal destacar que els empresaris o treballadors també poden realitzar un mòdul de coneixement general pel qual rebran del Consell un certificat que serà beneficiós per demanar ajudes, realitzar promocions a través del web de turisme o per contractar-los en accions promocionals, a més dels beneficis que suposa la formació i el coneixement dels treballadors del sector turístic per a la qualitat del servei als nostres visitants.
Aquest curs es fa al llarg d’aquest mes de maig en horari de tarda i es pot realitzar de manera presencial o en línia.

Les proves per l’obtenció de Guia Oficial de les Illes Balears es duran a terme el 30 de maig, 21 persones s’han presentat a la convocatòria.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES