TOP

Sòl de Formentera de na Mar Novell a l’Ajuntament Vell

Dilluns vinent a les 19 h obre portes a l’Ajuntament Vell l’exposició de collages Sòl de Formentera (Una mirada subjectiva) de Mar Novell. Un projecte fotogràfic que neix i es nodreix la tardor de 2020 durant les passejades de la fotògrafa pels camins de Formentera. És un projecte estretament lligat a l’illa perquè és el seu lloc de partida i el seu hàbitat natural.

Mirada vertical i subjectiva
Mar Novell va néixer a Lleida l’any 1975, i és de formació humanista i cultural. Professionalment, està vinculada al món de la publicitat, la comunicació i la gestió cultural.
Les imatges que ens presenta a la seva nova mostra són una visió del sòl de Formentera en totes les seves versions: marítimes, polsoses, arenoses, asfàltiques, rocoses, pedregoses, etc. Imatges que, al mateix temps, són la traducció palpable i visible d’una mirada vertical: els ulls aquest cop no miren la bellesa del seu horitzó sinó la terra que trepitgen. Una mirada que actua de canal interconnectant l’exterior amb el seu interior i, per tant, una mirada subjectiva que converteix una imatge anònima en un enquadrament artístic.

La mostra es podrà visitar del 17 al 28 d’agost, de dilluns a dissabte, d’11 a 14 h i de 19 a 21 h. Els diumenges i els dilluns de matí, la sala roman tancada.

Compartir

PROGRAMES