TOP
Una de les obres de l’exposició ‘Suaves’, de Natalia Lisinicchia.

‘Suaves’: l’art amb accent feminista de Natalia Lisinicchia, al Centre Gabrielet

L’artista resident a Formentera Natalia Lisinicchia torna aquest dilluns 4 de juliol al Centre Antoni Tur ‘Gabrielet’ per presentar les seves últimes peces de pintura i serigrafia, en què treballa sobre conceptes al voltant del feminisme. Suaves és el títol d’una exposició amb la qual Lisinicchia transmet “l’acceptació del que som, en consonància amb la diversitat de les nostres formes, desitjos, identitats i sensacions”.
Lisinicchia, que ja presentà Tacto (Ajuntament Vell, 2019), torna en una mostra que comprèn dos col·leccions que combinen les tècniques de pintura a l’oli i acrílic així com serigrafies, un dels formats preferits de l’artista.
En una de les col·leccions hi ha sis quadres de gran format elaborats amb pintura acrílica. D’aquestes obres i altres dos que formen part de la mateixa sèrie, però que no s’exposaran, Lisinicchia n’ha fet serigrafies a dos tintes.
L’altra està formada per sis retrats elaborats amb diverses tècniques: oli, acrílic i llapis. Amb base a quatre obres d’aquesta segona col·lecció, l’artista n’ha fet serigrafies a tres tintes.
Suaves s’inaugura dilluns 4 de juliol a les 19 hores i romandrà oberta fins al 12 de juliol.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES