TOP
Alçat del futur habitatge.

Surt a licitació la construcció de l’habitatge per a la protecció de menors

Ja ha sortit a licitació la construcció del projecte d’habitatge destinat a menors de dotze anys en situació de desprotecció a la nostra illa. L’habitatge disposarà de deu habitacions i estarà ubicat a l’àrea sociosanitària, al costat del Centre de Dia.

Si es compleixen els terminis d’execució, l’obra estarà enllestida al llarg de l’any vinent. El pressupost és de 496.966 euros més IVA i el projecte compta amb una subvenció de 150.000 euros dels fons europeus destinats a la recuperació econòmica.

Entorn d’atenció psicosocial dels infants
El conseller de Benestar Social, Rafael Ramírez, ha assenyalat que “amb aquesta llar, s’afavorirà l’atenció individualitzada i familiar dels menors en acolliment, la qual cosa proporcionarà un millor entorn d’atenció psicosocial dels infants i, a més, es crearà un recurs d’atenció a famílies vulnerables, una problemàtica que afecta específicament les dones, que són majoritàriament les responsables de la cura i l’atenció a la infància”.

En l’actualitat, Formentera no disposa de cap recurs d’acolliment residencial per a menors en aquesta situació i, actualment, al voltant d’un 30% dels usuaris del servei de protecció de menors a la nostra illa són susceptibles de fer servir aquest espai.

Compartir

Comentaris (1)

  • Pep

    I dic jo, no seria millor ingressar els pares en aquest centre per reeducarlos un poc i deixar els menos tutelats en el domicili familiar amb un tutor.

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

PROGRAMES