TOP
Microplàstics recollits en el litoral.

Taller de microplàstics a la platja des Cavall d’en Borràs

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Medi Ambient, informa que la plataforma Formentera sense plàstics i el Gen-Gob Eivissa han organitzat un taller de microplàstics el pròxim dissabte 16 de febrer a partir de les 10.00 h a la platja des Cavall d’en Borràs. La jornada va dirigida a adults i infants tant de Formentera, com d’Eivissa.
Aquesta trobada s’inclou dins el programa Plàstic Zero que subvenciona el Consell de Formentera amb col·laboració del Gen-Gob perquè les escoles aprenguin el “Protocol Observadores del Mar-Plàstic 0” i recullin dades científiques de la quantitat i tipus de microplàstics que arriben a les nostres platges. Aquestes dades s’envien al projecte en l’àmbit estatal de Observadores del Mar de l’IMEDEA per conèixer quin és l’estat del nostre mar en diferents indrets del territori nacional. En el taller de microplàstics de dissabte s’ensenyarà als pares el que els infants ja fan a l’escola.

Viatge gratuït
Les navilieres Baleària i Trasmapi col·laboren amb aquesta iniciativa i posen a disposició de tots els participants que vulguin venir des d’Eivissa bitllets gratuïts per fer la travessia entre Eivissa i Formentera. Els voluntaris es poden apuntar enviant un e-mail a beblue@trasmapi.com amb el nom, llinatges i municipi de residència pels viatges amb Trasmapi, o escriure un e-mail amb les mateixes dades a plasticfreeformentera@gmail.com per viatjar amb Baleària.

Compartir

PROGRAMES