TOP
Façana del Casal de Joves. Foto: CIF

Tallers de decoració i de massatges o jornades de navegació i de pàdel, al Casal de Joves

El Casal de Joves de Formentera continua amb la seva activitat per al mes de setembre amb un programa menys intens que durant els mesos d’estiu, a causa de l’inici del curs escolar, però igual d’interessant i variat.
Avui mateix i divendres 8 els usuaris del Casal podran gaudir d’una activitat de decoració que els ensenyarà a decorar qualsevol racó d’un immoble amb motius florals, barrejant plantes artificials i naturals.
Dissabte, 9 de setembre, aquells que desitgin aprendre a fer un massatge simplement hauran d’acudir al Casal per participar en el taller dissenyat a aquest efecte, mentre que el dimecres 13 serà el moment de relaxar-se d’una altra forma, aquesta vegada amb el setè art, amb la projecció d’una pel·lícula, igual que el dimecres 27.
El divendres 15 de setembre els usuaris del Casal de Joves tendran l’oportunitat d’aprendre a salvar vides amb el taller de reanimació cardiopulmonar (RCP), mentre que el dissabte 16 podran gaudir d’una jornada a la mar fent surf de vela i caiac a l’Escola de Vela.
El dimecres 20, Dia de la Pau, s’exhibirà la pel·lícula documental ‘Les tortugues també volen’, que tracta d’un camp de refugiats al Kurdistan. El divendres 22 de setembre, antics usuaris del Casal compartiran amb els actuals usuaris les seves experiències després d’haver finalitzat l’institut i els al·lots els podran fer preguntes i exposar les seves inquietuds.
El dissabte 23 hi haurà tarda de pàdel a l’Escola de Tennis i finalitzaran les activitats del mes el dissabte 30 de setembre amb la festa de comiat de na Neus, una de les monitores del Casal que es vol prendre un merescut any sabàtic.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES