TOP
Les empreses de lloguer no poden augmentar la flota de vehicles, llogar quads o iniciar l’activitat durant el període de regulació. 7bts

Toc d’atenció a les empreses de lloguer de vehicles

En les darreres setmanes, l’àrea de Mobilitat ha comunicat a tres empreses de lloguer de vehicles que no poden augmentar la seva flota o llogar quads a Formentera durant el període de regulació formentera.eco, que aquest estiu va del 15 de juny al 15 de setembre.

Oferta de vehicles prohibits i intent d’augment de flotes
Són els casos d’una empresa de lloguer de vehicles amb autorització per llogar únicament turismes que ha reiterat, mitjançant un recurs de reposició, la sol·licitud per incrementar la flota amb 200 turismes i incorporar 1.000 motos. El Consell ha desestimat el recurs de reposició.
També una segona empresa, amb autorització per llogar sols turismes, ha sol·licitat incorporar el lloguer de motocicletes i se l’ha informat que no podia augmentar la flota.
Així mateix, s’ha comunicat a una tercera empresa amb autorització per llogar turismes i motocicletes, i que també oferia quads, que durant el període de regulació no podrà llogar aquests vehicles pel fet d’estar expressament prohibits.

Les empreses de lloguer han de disminuir un 12% la flota respecte al 2019
“En aplicació de la normativa de formentera.eco, les empreses de lloguer de vehicles amb autorització per a aquest estiu han de disminuir la flota en un 12% respecte al 2019 i no poden oferir lloguer de quads. La regulació tampoc permet que noves empreses de lloguer iniciïn la seva activitat, ni que vehicles de lloguer de fora de l’illa accedeixin a Formentera durant el període de regulació”, ha puntualitzat el conseller de Mobilitat, Rafael González.

Casos precedents
El passat mes d’abril ja es va comunicar a tres empreses de lloguer que no podien augmentar la flota o posar en marxa l’activitat durant el període de regulació. De la mateixa manera, es va comunicar a una empresa de vehicles de transport amb conductor (VTC) que tampoc podia operar durant el període de regulació.

Així, per a la present temporada, fins al moment s’ha comunicat a un total de sis empreses de lloguer de vehicles que no poden augmentar la flota, llogar quads o iniciar l’activitat a Formentera.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES