TOP
Aparcament de cotxes de lloguer. Arxiu

Formentera comunica a tres empreses de lloguer de vehicles i una de VTC que no poden operar-hi aquest estiu

L’àrea de Mobilitat ha comunicat a tres empreses de lloguer de vehicles que no poden augmentar les seves flotes o iniciar la seva activitat a Formentera durant el període de regulació de formentera.eco, que aquest estiu va del 15 de juny al 15 de setembre.

Una empresa de lloguer de vehicles amb autorització per llogar únicament turismes ha sol·licitat incrementar la seva flota amb 200 turismes i incorporar 1.000 motos.
Una nova empresa ha sol·licitat iniciar la seva activitat per al lloguer de motos.
Una tercera empresa, que lloga vehicles a Eivissa, ha sol·licitat autoritzacions perquè aquests puguin accedir a Formentera.

Disminució del 12% de la flota
“En aplicació de la normativa de formentera.eco, totes les empreses de lloguer de vehicles amb autorització per aquest estiu han de disminuir la seva flota en un 12%, respecte al 2019, tal com s’ha comunicat durant aquest mes a les empreses del sector”, ha explicat el conseller de Mobilitat, Rafael González. “Així mateix, la regulació tampoc permet que noves empreses de lloguer iniciïn la seva activitat, ni que vehicles de lloguer de fora de l’illa puguin accedir a Formentera durant el període de regulació”, ha afegit el conseller.

Sols els taxis de Formentera disposen d’autorització
L’àrea de Mobilitat ha notificat també a una empresa de vehicles de transport amb conductor (VTC) que tampoc poden operar durant el període de regulació. El Consell recorda que del 15 de juny al 15 de setembre els 49 taxis (25 ordinaris i 24 estacionals) seran els que disposin d’autorització per transportar passatgers amb vehicles tipus turisme.

Compartir

PROGRAMES