Toni Gomila i Oriol Broggi uneixen forces en l’obra teatral ‘Rostoll Cremat’

El Consell de Formentera informa que el pròxim dissabte 15 de febrer a les 20.30 h a la Sala de Cultura (Cinema) es representarà l’obra de teatre «Rostoll cremat». Aquesta obra està interpretada per dos dels grans noms de l’escena balear i catalana actual, Toni Gomila i Oriol Broggi, que uneixen forces per donar vida a Rostoll Cremat, una al·legoria de l’ambició i la cobdícia humana reflectida a la Mallorca contemporània.
Oriol Broggi dirigeix aquesta obra basada en un text de Toni Gomila, que el mateix dramaturg interpreta damunt l’escenari. És una proposta de reflexió sobre la societat actual a partir del bagatge adquirit per la literatura popular i universal: que té a en Joanet de sa gerra i George Sand com a fil conductor de la narració, amb esquitxos de Shakespeare, Txèhkov i Ibsen. Aquesta peça teatral dibuixa el paisatge de la indústria turística a les nostres illes i l’evolució dels seus habitants, posant en primer pla la seva contradictòria ambició.

Una reflexió sobre l’evolució turística
Després d’obrir-se camí amb Acorar, Infinir o Peccatum, Rostoll Cremat suposa la primera gran producció de Toni Gomila com a dramaturg, i a on com a actor demostra la seva autoritat i precisió en el maneig de la nostra llengua. En aquest sentit, la consellera de Cultura, Susana Labrador ha animat als formenterers i formentereres a què «es reservin la nit de dissabte per poder gaudir d’aquesta gran obra teatral, que a més ens farà reflexionar sobre l’evolució turística de les illes i el reflex que ha produït en els seus habitants».
Aquesta és una coproducció del Grec 2019 Festival de Barcelona, Teatre Principal de Palma i Produccions de Ferro. L’espectacle es podrà veure aquest dissabte 15 de febrer a les 20.30 h a la Sala de Cultura (Cinema). La seva durada és de 110 minuts i el preu és de 7 euros pel públic adult i 5 euros pels menors d’edat.

Guanya una entrada doble amb Ràdio Illa
A partir de dimarts Ràdio Illa us ofereix participar en un concurs al facebook de l’emissora per guanyar dos entrades per gaudir de Rostoll Cremat.

About Author

background