Toni Roig nou president de la SD Formentera

Toni Roig (Formentera, 27/09/1975), el soci que encapçalava l’única candidatura a la presidència del SD Formentera, ha set escollit pels votants com a nou home fort del club, amb 37 vots a favor i cap en blanc, en les eleccions que s’han celebrat aquest matí a partir de les 10 h a les instal·lacions del camp municipal de Sant Francesc.

Abans de la votació, convertida en un pur tràmit gràcies a l’absència de contrincant, el candidat únic, Toni Roig, ha presentat davant el públic assistent les principals bases en què se subjecta el seu projecte esportiu, econòmic i social per al club. Segons ha explicat ell mateix, els principals reptes que haurà de superar la nova junta seran “cohesionar la massa social del club, fer una estructura sòlida en futbol formatiu i saldar el deute econòmic de l’entitat.”

La mesa electoral ha set presidida per una comissió formada per Xavi Guasch, Encarna Magaña i Pep Pujolet, que han set escollits per sorteig i que han vetllat pel rigorós compliment de la normativa en el procés electoral.

El nou president també ha declarat, segons informa l’equip de comunicació del club, sentir-se molt content pel suport dels socis i sòcies i que assumeix el càrrec amb moltes ganes de treballar: “Som un grup de gent amb molta experiència dins i fora del món del Formentera. Hem vingut aquí per a treballar i no defallir. Els moments durs que hem viscut els últims mesos ens han fet més forts i ens han refermat en el nostre compromís. No prometem la glòria, ni grans èxits esportius, només oferim una enorme capacitat de feina i d’il·lusió per tirar endavant l’empresa més important de la nostra vida que és dur el Formentera, un club que complirà 50 anys en 2021, allà on es mereix, per història i per l’esforç col·lectiu”.

La Junta Directiva i l’organigrama del club estarà confeccionat per les següents persones:

  • Presidència i àrea de màrqueting i comunicació: Toni Roig
  • Vicepresidència esportiva: Felip Portas
  • Vicepresidència econòmica: Vicent Mayans
  • Vicepresidència social: Jaume Ferrer
  • Secretària: Pilar Serra
  • Tresorer: Sebastià Ferragut

Altres responsables que treballaran coordinats amb les vicepresidències:

  • Àrea Esportiva: Israel García, Carles Méndez (futbol base), Miquel Roig (cases i cartells)
  • Àrea Social: Óscar Campillo (socis i afició), Jane Wenham (50è aniversari)
  • Àrea de Màrqueting i comunicació: Maria Bixquert (Botiga i taquilla), Toni Ferrer, Paco Peralta i Jordi Mayans (Taquilla)

About Author

Comments are closed.

background