TOP
Cotxe estacionat sobre els posts de fusta, la corda i el senyal de prohibit aparcar.

Torna el descontrol a Caló des Mort

No han passat ni dos dies del final de l’estat d’alarma i la ‘nova normalitat’ ens comença a deixar imatges que ben bé semblen extretes de la vella normalitat. L’exemple el tenim a la zona des Caló des Mort, on aquesta mateixa tarda ja hi havia nombrosos vehicles, tant cotxes com motocicletes, aparcats vora els posts on s’indica clarament i mitjançant senyals viaris que allí hi és prohibit estacionar i que s’avisarà la grua.

Cas omís de les senyalitzacions
Alguns dels vehicles, com es pot veure a les instantànies preses avui mateix, no sols aparquen al costat dels posts de fusta, sinó que hi aparquen a sobre, trencant les cordes i obviant per complet qualsevol senyalització respecte a la prohibició d’aparcar-hi. Altres vehicles estacionen gairebé enmig del camí, impossibilitant el pas i l’acció de qualsevol vehicle d’emergències, ja sigui per a auxiliar a algun accidentat a la platja o bé per a accedir a la zona en cas d’incendi forestal.
Cal recordar que aquest és en un espai natural d’especial protecció declarat Lloc d’Importància Comunitària, LIC, Zona d’Especial Protecció per als Ocells, ZEPA, i zona de risc extremadament alt d’incendis.

Les motos també estacionen en zona no permesa.

Estacionat enmig del camí obstruint el pas.

Post, corda i senyals caiguts.

Aparcant al costat de la senyal de prohibició.

Compartir

PROGRAMES