Torna el Jazz Festival a Formentera per celebrar el seu 5è aniversari

Els propers 6, 7, 8 i 9 de juny, Formentera es torna a inundar de música amb l’arribada del Formentera Jazz
Festival, apostant per l’elegància i la llibertat de la música jazz, aquest 2019 celebra el seu 5è aniversari. El festival està obert a tots els públics i és gratuït.

Unes 5.000 persones podran gaudir del 6 al 9 de juny del Jazz Festival, una iniciativa del músic i productor cultural formenterer Maxwell Moya. La trobada tornarà a estar oberta a l’ampli ventall de varietats del jazz a més d’altres gèneres com el hip-hop, el funk, el latin Jazz, la música brasilera, el flamenc i fins i tot música electrònica«.
En aquesta edició podrem gaudir del Jazz Festival en diversos escenaris com al Blue Bar, a la Platja de Migjorn, al Chezz Gerdi, a la plaça de Sant Francesc  i per primera vegada al Restaurant Sa Panxa de Sant Ferran. Alguns dels artistes que formaran cartell són Tonina SaputoPerico SambeatMax Holm Trio, Ermanno Panta & Banda Zeitun, DjUri Calleja i Midi Jazz Club.

Com cada any, el Formentera Jazz Festival convidarà en la seva última nit, a tots els músics que estiguin a l’illa a unir-se en una gran Jam session, en la qual la improvisació, essència de la música jazz, serà l’únic fil conductor.

About Author

Comments are closed.

background