TOP
Instantània d’una sessió a la plaça de Sant Francesc. Foto: Formentera Zen

Torna el Formentera Zen per reconnectar cos i ment

La nostra illa ofereix un marc únic i incomparable, per la seva llum, el silenci i la bellesa, per viure una experiència de salut, benestar i felicitat. Per això, entre el 24 i el 26 de setembre s’hi celebrarà la VII edició del Formentera Zen.
En aquest esdeveniment dedicat al benestar holístic, els assistents podran gaudir de classes magistrals, tallers i xerrades sobre dermatologia, cosmètica, bellesa, psicologia, psiquiatria, divulgació científica i de benestar, nutrició, cuina per lots, benestar a casa, exercici físic o ioga.

Valor afegit per al final de temporada
La presidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha destacat que des de fa set anys s’impulsa aquest esdeveniment des del Consell, amb la direcció de l’empresa Puro Bienestar, i que “l’objectiu és oferir als nostres visitants i residents un espai dedicat a la reconnexió de cos i ment. A més, té el valor afegit que se celebra a final de temporada, i la nostra illa s’identifica amb el món de la salut i el benestar físic i emocional”, ha destacat.

Inscripcions
Igual que ja va succeir el 2020, en aquesta edició es respectaran totes les mesures de seguretat sanitària vigents en el moment de la celebració del Formentera Zen. Així, l’aforament d’enguany està fixat actualment en un màxim de 150 persones i ja compta amb 100 inscrits.
Les inscripcions es poden fer al següent enllaç, on també apareix el programa de les jornades i la informació sobre els ponents. Els residents de Formentera tenen un descompte del 50% sobre el preu general.
Formentera ofereix un marc únic i incomparable per la seva llum, el silenci i la bellesa, per viure una experiència de salut, benestar i felicitat, segons destaquen des de l’organització.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES