TOP
La carrera se celebra el diumenge 27. José Arribas

Torna el Trofeu de Ciclisme en Ruta Illa de Formentera

El diumenge 27 de març es disputa la XII edició del Trofeu Illa de Formentera de ciclisme en ruta, competició organitzada pel GE Espalmador amb la col·laboració del Consell.

Recorregut i categories
La cursa, puntuable pel Challenge Balear de carretera Interilles, partirà de la Mola i s’iniciarà a les 9.30 h pels corredors de tercera categoria amb un recorregut de 46,80 km; i a les 11.30 h arrencaran la primera i segona categoria amb un recorregut de 82,50 km.
La prova està oberta a les categories masculina i femenina en Màster 60, Màster 50, Màster 40, Màster 30, Su-23, Cadet, Junior i Elit. Les inscripcions romandran obertes fins al dia 24 per als no federats i el 25 per als federats.

Cartell del trofeu.

Talls de trànsit
Per salvaguardar la seguretat dels esportistes que hi han de participar i evitar també problemes amb el trànsit de vehicles per les mateixes vies i carrers, entre les 9 h i les 13 hs restarà tancada la circulació a: Avinguda Joan Castelló i Guasch, carrers Universitat, Barcelona, Llevant, es Pla del Rei, Avinguda la Mola i diversos trams de la PM-820 i PMV-820-II. Si les condicions de seguretat ho permeten, entre la celebració de les dues proves es facilitarà el trànsit entre els vehicles.

Compartir

PROGRAMES