TOP
Cartell de la campanya.

Torna la campanya “Descobreix Formentera a l’octubre”

L’àrea de Turisme presenta una nova edició de la campanya “Descobreix Formentera a l’octubre” en la qual el Consell col·labora amb l’organització de propostes per atreure visitants, que a més obtenen importants descomptes en navilieres, lloguers de vehicles i allotjaments, a més d’altres valors afegits per visitar la nostra illa en temporada baixa.

Conèixer Formentera amb calma
La vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, anima tots els visitants que vinguin a gaudir de Formentera “en un moment en què es pot conèixer de manera més calmada, amb un contacte més directe amb els residents, que som els amfitrions de l’illa, i quan la natura i les platges es poden recórrer amb tranquil·litat”.

Gastronomia, festes i esports
Entre les propostes que es fan, Ferrer destaca l’organització dels Caps de setmana Gastronòmics. El primer i segon cap de setmana d’octubre diversos restaurants de l’illa oferiran menús de cuina tradicional de Formentera, fusionada amb noves propostes, a un preu tancat de 25 euros, beure a banda.

També destaca la programació d’activitats que es farà per les festes del Pilar de la Mola (12 d’octubre), l’organització del Formentera Zen (14 i el 16 d’octubre) i proves esportives com el Triatló Illa de Formentera (1 d’octubre), la XXIV pujada a la Mola (12 d’octubre), XXVII BTT La Mola 2022 (23 d’octubre)

Val amb descomptes
La campanya funciona de manera molt senzilla: els turistes que s’allotgin als hotels i establiments adherits a la campanya reben un val que els atorga descomptes a les navilieres i en empreses de turisme actiu i activitats que també participen en la campanya. En aquest enllaç trobareu tota la informació de la campanya que s’anirà actualitzant.

Compartir

PROGRAMES