Torna la campanya que invita a descobrir Formentera a l’octubre

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Turisme, ha presentat avui una nova edició de la campanya «Descobreix Formentera a l’Octubre». «Amb aquesta iniciativa es pretén donar valors afegits als turistes perquè visitin la nostra illa fora de la temporada alta i així puguem atraure més visitants en els extrems de la temporada quan Formentera ofereix la seva cara més autèntica i calmada», segons ha explicat la presidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer.
Aquesta campanya destaca que el mes d’octubre és una època ideal per venir a passar uns dies a Formentera, i a això afegeix el fet que els turistes puguin obtenir importants descomptes en navilieres, lloguers de vehicles i allotjaments, així com gaudir d’una nodrida agenda d’activitats d’oci, culturals i esportius, segons ha destacat la consellera de Turisme.
«Es tracta d’una campanya per treballar en la desestacionalització turística, l’àrea de promoció publicita i coordina les diferents activitats que s’organitzen, i les empreses aporten descomptes, esdeveniments i valors addicionals pels visitants. Aquesta fórmula de feina i col·laboració públic-privada ha dut molt bons resultats els últims anys», segons Alejandra Ferrer.

Funcionament de la campanya
Els turistes que reservin el seu allotjament als establiments adherits a la campanya podran obtenir descomptes a les navilieres, lloguers de vehicles i empreses de turisme actiu i d’activitats que també participen en la campanya. Tota la informació de les empreses adherides a la campanya la podeu trobar en aquest enllaç del web de turisme del Consell de Formentera.

Caps de setmana gastronòmics
A més, el primer i segon cap de setmana d’octubre els restaurants de l’illa promocionen menús amb gastronomia típica de Formentera, a vegades fusionada, a un preu tancat de 20 € (beguda no inclosa). Podeu consultar els menús en aquest apartat del web.

Esdeveniments esportius i culturals
El mes d’octubre a Formentera també aglutina molts esdeveniments de caràcter cultural i esportiu. El primer en el calendari serà el Triatló «Illa de Formentera» que es disputa as Pujols el dissabte 5 d’octubre i que cada any sol convocar devers 300 triatletes, a més dels familiars i amics que els acompanyen a la prova.
Aquest any coincidint amb el XX aniversari de la declaració de la Unesco de Patrimoni de la Humanitat de la praderia de Posidònia, també tendrà lloc el Fòrum Save Posidonia, de celebració bianual. El certamen se celebrarà entre el dijous 10 i el dissabte 12 d’octubre, i de nou tornarà a reunir a experts de nivell nacional i internacional per establir les noves línies a seguir en matèria de sostenibilitat d’aquesta espècia marina essencial per Formentera i el Mediterrani, i avaluar la feina feta des de la posada en marxa del primer Fòrum ara fa 2 anys.

Imatge d’arxiu del Formentera Zen. Foto: CIF

El Formentera Zen que se celebra entre el divendres 11 i el diumenge 13 d’octubre és altre dels esdeveniments que atrau visitants que cerquen conèixer Formentera des d’una altra perspectiva i ho fan assistint a les activitats programades de ioga, pilates, així com a tallers d’ecodieta, mindfullness o aromateràpia, entre d’altres. En la seva programació d’aquesta edició destaca la presència de Veronica Blume que farà una master-class de ioga obert al públic.
Les festes del Pilar de la Mola, amb la tradicional Pujada a la Mola que se celebra el dissabte 12 d’octubre, el Festival Son Estrella Galicia, que tindrà lloc entre el divendres 11 i el dissabte 12 d’octubre, així com la BTT Volta Cicloturista a Formentera, que se celebrarà entre el divendres 25 i el diumenge 27 d’octubre o el primer certamen de «Cazafotosub d’Apnea», així com la tercera edició del «Collective Signatures», una residència d’artistes internacionals, que tindrà lloc del 16 al 18 d’octubre, són altres dels esdeveniments que omplin l’agenda d’activitats del mes d’octubre. Tota la informació dels diferents esdeveniments es pot trobar al web de Turisme del Consell de Formentera.

About Author

Comments are closed.

background