TOP
Cartell del concert.

Torna la celebració de Santa Cecília amb música en directe

L’Escola de Música i Dansa de Formentera oferirà un concert el diumenge 21 de novembre per celebrar el dia de Santa Cecília. L’espectacle tindrà lloc a les 12 h al pati de l’Espai Cultural de Sant Ferran, a l’antiga escola. L’entrada al Concert serà lliure tot respectant les distàncies de seguretat i l’ús de mascareta durant tot l’acte.

Formacions participants
En aquest concert en què se celebra el dia dels músics hi participaran formacions de l’Escola de Música i Dansa com els alumnes de Música Tradicional, el Cor Infantil, dirigit per Rosa Mago, la Coral Polifònica de Formentera, dirigida per Juan Francisco Ballesteros i la Banda Municipal de Música de Formentera, dirigida per Santiago Ramírez.

Retorn de la música en viu
“El dia de Santa Cecília des de l’Escola de Música i Dansa se celebra fent arribar la música als vesins i vesines. L’any passat ho vàrem haver de fer en format digital, per això enguany recuperam amb molta il·lusió aquesta celebració en què el públic podrà tornar a gaudir d’un concert en viu a l’escola”, ha declarat la consellera de Cultura, Susana Labrador, que ha convidat “als familiars dels alumnes i a tots els amants de la música a gaudir d’aquesta celebració tan especial”.

Compartir

PROGRAMES