TOP
Cartell de la mostra.

Torna la mostra de curtmetratges “Cine a los cuatro vientos”

És la vuitena ocasió que aquest projecte cultural de foment del cinema que depèn del Certamen Internacional de Curts de Sòria, visita la nostra illa; primer convidats pel Posidònia Festival i posteriorment amb la Casa del Poble de la Mola i el Formentera Film Festival, amb qui s’estableix una col·laboració conjunta i es desenvolupen diferents activitats paral·leles a la Mostra, com ara projeccions a les escoles.

Representació internacional
La mostra d’enguany, que podrem veure a Formentera la setmana vinent, ens duu 16 curtmetratges de producció estatal i internacional, premiats al Sòria Film Festival i en altres festivals com ara els Goya o els Òscars. En aquesta selecció s’alternen els gèneres de ficció, animació i documental. Els països representats són: França, Brasil, Espanya, Noruega, Marroc, Estats Units, Canadà i Colòmbia.
Els curtmetratges es projectaran dimecres, dijous i divendres de la setmana vinent a la Casa del Poble de la Mola, a partir de les 19 h, en sessions d’una hora i mitja. És imprescindible fer reserva prèvia al correu: info.espaifrumentaria@gmail.com

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES