L’actual plantilla del Formentera amb la copa Trasmapi. Foto: Pep Toni Bartolomé.

Torneig Trasmapi: El Formentera es presenta davant la seva afició golejant al Sant Rafel (5-0)

Ahir de tarda es va celebrar la novena edició del Torneig Trasmapi, cita futbolística que serveix com a presentació oficial de la nova temporada de la SD Formentera davant dels seus aficionats, que ahir van fer cap al Municipal en uns dos-cents. Enguany, el Formentera va convidar a participar el Sant Rafel, equip que va mostrar resistència durant la primera mitja hora de joc però que va acabant rebent un cabàs de gols, fins a cinc, dels homes de Michel Alonso.

El primer del partit el va fer Vargas, que s’estrenava amb el seu nou equip, a la mitja hora de partit, després d’enviar a l’escaire una pilota morta dins l’àrea dels blues. Pocs minuts després, Karim, un altre dels jugadors nous i precisament ex rafaler, enviava al fons de la xarxa un precís centre del mallorquí Prada, que s’havia internat amb velocitat per la banda esquerra fins la línia de fons. Ja a la segona part, i després de realitzar vuit canvis, els formenterers van marcar tres gols seguits en menys de 10 minuts. Primer fou Cucu, que va enviar una pilota a l’escaire amb un xut potent des del vèrtex dret de l’àrea visitant. Novament Cucu va fer pujar el quart en rematar una pilota que abans Górriz havia pentinat aprofitant la sortida d’un córner. El cinquè i definitiu el va marcar el Sant Rafel en pròpia porta després d’una cavalcada per la banda dreta del menut Javi Sánchez, que va fer la passada de la mort cap a Théo però que un defensa blue va desviar cap a gol.

Tots els jugadors de la plantilla actual del Formentera, excepte de la baixa Ferreres, van gaudir de minuts ahir tarda, deixant molt bon sabor de boca als espectadors, malgrat que el Sant Rafel és, enguany, un equip de categoria inferior.

La setmana vinent el Formentera debutarà en competició oficial en la recentment creada Segona RFEF rebent un autèntic os, el CD Eivissa, que fa tres setmanes, en el primer partit de pretemporada dels roig i negre van golejar en el Municipal.