Tota la informació i entreteniment del Consell de Formentera, centralitzats en un perfil de FB

El Consell de Formentera ha creat un nou perfil a la xarxa social de Facebook, arran la crisi sanitària del coronavirus, per donar informació cultural, artística, esportiva, mediambiental, musical, literària,
històrica i en general d’entreteniment, ara que els formenterers i formentereres han de passar moltes hores a casa. Des de les diferents àrees de la institució insular s’aniran fent propostes perquè es pugui portar millor l’aïllament.
El perfil està il·lustrat amb una imatge d’una porta de fusta tancada, i aquest matí ja mostrava un post sobre «les cases tradicionals de la nostra illa», il·lustrat amb fotografies de can Martí des Cap i can Xico Mateu, obra d’Agustí Yern. Segons es llegeix a l’entrada, s’ha seleccionat aquesta temàtica, aprofitant que «passem moltes hores a casa».
El Consell de Formentera vol tornar a agrair la paciència i col·laboració de la població de l’illa. Si voleu seguir la nova xarxa social, només heu de clicar aquí o posar «Formentera es queda a casa» al cercador de Facebook i fer-vos seguidors.

About Author

Comments are closed.

background