Tots els actes religiosos de Setmana Santa a Formentera

Formentera porta temps preparant tots els actes del programa de Setmana Santa que se inicia demà Dijous Sant amb la celebració de  l’eucaristia a les 18 h a l’església del Pilar, a les 20 h a la de Sant Francesc i a les 20 h a Sant Ferran. Després de la cerimònia al temple, es farà la processó de la Confraria Nuestro Padre Jesús Nazareno.
Per Divendres Sant, les Parròquies de Formentera han organitzat el Via Crucis a les 12 h a Sant Francesc, amb els passos teatralitzats i la participació d’una vuitantena de persones. La celebració del Divendres Sant es farà a l’església de Sa Raval a les 19 h. Al Pilar de la Mola el Via Crucis tindrà lloc a les 17 h i després es farà la celebració, mentre que a l’església de Sant Ferran hi haurà la Passió a les 20 h, posteriorment tindrà lloc el Via Crucis.
Dissabte Sant l’eucaristia té lloc a l’església del Pilar a les 21h i a Sant Francesc a les 23 h. A Sant Ferran a les 21 h hi haurà la Processó del silenci a càrrec de la Confraria Nuestro Padre Jesús Nazareno i l’eucaristia serà a les 23 h. Diumenge de Pasqua l’homilia tendrà lloc al Pilar de la Mola a les 10 h i a Sant Ferran a les 11h. A més, a la localitat de ses Roques, després de la missa es farà la processó del Santo Encuentro. A Sant Francesc l’eucaristia serà a les 12 h i les Caramelles de Pasqua a les 20 h.

About Author

Comments are closed.

background