TOP
Operari pintant la porta del CEIP Mestre Lluís Andreu. Foto: CIF

Treballs de mudança, manteniment i reparació a les escoles

Al llarg de l’estiu s’han desenvolupat diverses obres de manteniment als centres escolars de Formentera davant l’inici del curs. Aquestes tasques s’han realitzat després de recollir les peticions de les direccions dels centres, les associacions de mares i pares, així com dels consells escolars. A més, les darreres setmanes la brigada de Serveis Insulars ha col·laborat en la mudança i el trasllat dels materials de l’escola de Sant Ferran i en la mudança l’escoleta des Camí vell als nous edificis. També s’ha contractat una empresa de neteja per deixar enllestit tot per al retorn a les aules.

Intervencions realitzades
CEIP Sant Ferran
En el nou col·legi s’instal·laran rafals per al pati de primària, una pèrgola en el pati d’infantil i els jocs infantils de pati de l’escola vella per instal·lar-los al pati d’infantil, a més de col·laborar en el trasllat.

CEIP Mestre Lluís Andreu
S’hi han fet treballs de neteja i pintura de les façanes, pintura del mur de tancament exterior, treballs de poda, manteniment de les baranes exteriors, substitució de rajoles trencades, manteniment de mòdul de lavabos exteriors d’elements de porteries i cistelles del pati en l’edifici Dalt, i manteniment i canvi de xarxes d’instal·lació de pals per a il·luminació de pistes.

CEIP El Pilar de la Mola
La brigada ha repassat la pintura a l’interior de les aules i a l’exterior, s’ha fet revisió i reparació de zones de la tanca, i s’ha netejat i preparat l’hort, a més de pintar la caseta de fusta d’educació física i substituir les cordes de separació de la zona exterior del pati.
Ben aviat se substituiran les aixetes dels banys d’infantil.

Escoleta Sa Miranda
S’hi han pintat aules i passadissos, s’ha substituït la mosquitera i els tendals i s’han reparat les tanques de fusta dels patis.

Nova escoleta Sant Ferran
La brigada ha fet el trasllat de material i s’han fet totes les feines de posada a punt en col·laboració amb les educadores del centre.

En tots els centres s’han fet també tasques de neteja prèvies a l’inici de curs.

Compartir

PROGRAMES