TOP
Sílvia Tur durant una intervenció al Parlament.

Tur exigeix un calendari d’execució d’obres per a l’IES Marc Ferrer

La diputada per Formentera, Sílvia Tur, demanarà aquest dimarts al Govern un calendari detallat de l’execució de les obres d’ampliació de l’IES Marc Ferrer.
Ho farà durant el Ple del Parlament, en una pregunta oral dirigida al conseller d’Educació, Martí March, arran de l’endarreriment en la construcció de les 4 aules que es necessiten a l’institut.
La diputada assegura que aquesta serà una de les qüestions que condicionaran el suport de la seva coalició als comptes de la CAIB per a l’any vinent.

Precedents
Cal recordar que el Pressupost per aquest 2020 ja incloïa una partida de 200.000 euros per a la redacció i licitació d’aquesta infraestructura, gràcies a una esmena de la mateixa diputada per Formentera, aprovada pel Ple. De la mateixa manera, als Pressupostos per a 2018 s’havien consignat 20.000 euros per al disseny de l’ampliació.
A més, en el Pla d’Infraestructures Educatives 2019-2023 també apareix l’ampliació de l’IES Marc Ferrer i la quantia d’1,5 milions d’euros com a despesa prevista.
En una pregunta que la diputada va formular el mes de novembre de 2019 al conseller, aquest li va respondre que tot i que l’ampliació no era “una urgència” sinó sols “una necessitat”, el mes de desembre de 2019 una persona es desplaçaria a Formentera per elaborar un projecte definitiu.

Espai per a ampliar l’oferta d’FP a Formentera
Ara Tur vol saber en quin punt es troben les actuacions i exigeix al Govern que programi i pressuposti ja l’execució. En veu de la diputada: “Les obres són ara més necessàries que mai, ja que, per la situació de pandèmia, els centres escolars necessiten espai suficient per poder mantenir la seguretat dels alumnes i així evitar els contagis”, i també perquè “les matrícules no aturen de créixer” i “tenir més espai és imprescindible perquè Formentera pugui ampliar l’oferta de Formació Professional”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES