TOP
Mateo Jiménez, en aigües de sa Ràpita.

Un campionat i tres podis per a Formentera en la Copa Federació

Aquest cap de setmana nou regatistes del Club Surf Formentera han aconseguit un primer lloc i tres podis a la Copa Federació que ha tengut lloc a Sa Ràpita (Mallorca), amb vents suaus el dissabte i de més intensitat, per sobre dels 10 nusos, el diumenge. Aquesta prova és una de les que puntua per seleccionar l’equip balear que prendrà part als pròxims Campionat d’Espanya i Copa d’Espanya, segons ha remarcat l’entrenador dels formenterers, Àlex Figueiras.
Mateo Jiménez ha set el millor en sub 15, una categoria en què el subcampionat també se l’ha endut un altre formenterer, Matias Conill. En femení, Helena Lafuente ha aconseguit fer podi en el mateix grup d’edat.
En sub 13, Hugo Colomar ha guanyat el subcampionat i Isaac Escandell ha estat a punt de sumar un nou podi per Formentera, tot i que finalment s’ha hagut de conformar amb la quarta plaça.
En sub 17 Sergi Lafuente i Mateo Gozzi han finalitzat cinquè i sisè respectivament, en una classificació final molt ajustada fins a la darrera màniga. Més endarrera han quedat els també formenterers Eneko Rodríguez, en la posició 11, i Oliverio Choren en la 17.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES